Interactief leren & presteren

Individuele bijles

Individuele bijlessen zijn kwalitatief hoogstaande lessen die zich richten op de uitleg van de stof op het niveau van de leerling. De leraar wordt door ons toegewezen en op basis van een gratis intakegesprek bepaald u of dit de gewenste docent is. Al onze docenten worden ook getoetst op de Myers-Briggs Type Indicator om te bepalen of ze geschikt zijn voor lesgeven. We streven naar een diversiteit van persoonlijkheden waarbij expertise, oprechtheid en betrokkenheid belangrijke aspecten zijn.

Meest gestelde vragen

Er zijn een aantal voordelen van onze dienst en onze organisatie:

 • Maximale aandacht bij ondersteuning
 • Altijd docent met ervaring (volgt de studie of heeft in het geval van basisschool leerlingen een pedagogische achtergrond.)
 • Les aan huis, in de bieb of bij ons op locatie.
 • Flexibele tijden. Het inplannen wordt met de docent gedaan. Zij beheren hun eigen agenda.
 • Interactief en duidelijke uitleg.

We bieden elk vak aan van groep 2 tot en met 6 VWO.

Nee. U kunt één losse les afnemen of wekelijks ondersteuning krijgen. Dit is volledig aan u.

In principe gaan de lessen altijd door in de vakanties met uitzondering van de zomervakantie. U bepaalt in overleg met de docent wanneer de lessen plaatsvinden.

De lessen worden doorgaans aan huis gegeven. Het is ook mogelijk om dit in de bieb of bij ons op locatie te geven.

Naast de uurtarieven die u hieronder vindt, hebben we alleen reiskosten indien we bij u aan huis komen. Dit is afhankelijk van de reisafstand en wordt met u besproken bij het intakegesprek. Voor de rest hanteren we geen administratie-, opzeg- of andere soort kosten.

Het opzeggen van de bijles dient schriftelijk te gebeuren. U kunt een mailtje sturen naar info@eigenwijzehelden.nl. De dienst is per direct opzegbaar, dus geen maandelijkse contracten. We verzoeken we aan te geven wat de reden is van de opzegging zodat wij onze dienst kunnen verbeteren.

voor het beste effect

Wanneer raden we dit aan?

Individuele ondersteuning werkt. Dit is bewezen. Met name omdat de lessen volledig worden afgestemd op het niveau van de leerling. Er worden geen onderwerpen afgerond als er geen volledig begrip is. We bevelen deze vorm van les aan in de volgende gevallen:

 • Bij ondersteuning voor korte periode
 • Bij ondersteuning van één module, toets of vak
 • Bij behoefte aan inhoudelijk begrip middels context en pakkende voorbeelden
 • Bij ontbrekende motivatie of wanneer de wil er niet is om het allemaal zelf te doen
 • Bij leerlingen die reguliere lessen te statig vinden en beter presteren bij een docent die kan levelen.

Wat is het tarief?

Middelbaar onderwijs

Docent

€26,25 p/u
U krijgt een docent die kennis heeft van het vak en al meerdere jaren ervaring heeft. Het tarief is lager omdat deze docent geen pedagogische achtergrond heeft. Uiteraard is dit ook een Held! Dus kwaliteit gegarandeerd.
Basisonderwijs

Pedagoog

€36,75 p/u
U krijgt een docent met een pedagogische of pabo achtergrond. Deze docent wordt aangeraden indien het bijles voor een basisscholier betreft. De docent heeft kennis van de materie en de geschikte wijze om dit over te dragen.
Elk onderwijs

Specialist

€47,25 p/u
U krijgt een specialist wanneer een falend vak met meer te maken heeft dan alleen kennis. De specialist wordt aangeraden in het geval dat de leerling meer problemen heeft dan alleen een achterstand. Denk bijvoorbeeld aan autisme add/adhd en/of exterme vormen van faalangst.
Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u

Gratis intakegesprek?

  Nieuwsbrief

  Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

  Contact

  T: 06 54738573
  E: financieel@eigenwijzehelden.nl
  A: Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag
  Za t/m Zo: 10:00 - 17:00
  Bezoek alleen op afspraak

  EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.