Afgestemde ondersteuning bij huiswerk en leren

Huiswerkbegeleiding

Wij zijn een eigenwijze en hardgroeiende organisatie. We helpen basisschool- én middelbare scholieren (tussen 8 tot 26 jaar) bij hun uitdagingen. Dit kunnen tegenvallende schoolprestaties, weerstand bij specifieke vakken en/of ontbrekende motivatie zijn. Onze werkwijze is anders, het is onze eigen wijze en lekker eigenwijs.

Meest gestelde vragen

Deze dienst is gericht op middelbare scholieren.

Hoe minder leerlingen, hoe meer gericht aandacht. Om deze reden hebben we nooit meer dan 7 leerlingen op een locatie op een dag. Daarnaast zijn alle docenten door een uitgebreide procedure gegaan om te bepalen of ze geschikt zijn. Deze docenten hebben op een of andere manier affiniteit met de vakken die ze geven.

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven aan de Noordwal 10 in het centrum van Den Haag.

1. We bieden per leerling minstens één uur individuele ondersteuning. Dit zit bij het 3 dagen pakket inbegrepen. 2. We bieden motivatie coaching voor de leerlingen die hier open voor staan. Dit Dit zit bij het 3 dagen pakket inbegrepen. 3. We zijn eigenwijs en pakken uitdagingen met humor en gezelligheid aan. Hierdoor voelen de leerlingen zich op hun gemak en staan ze open voor verbetering.

voor het beste effect

Wanneer raden we dit aan?

Bij EigenWijze Helden weten we dat de middelbare school veel van een leerling vraagt. Alle concentratie en toewijding is er vaak als een vaatdoekje uitgewrongen. En dan nog een paar uur knallen aan huiswerk vergt veel toewijding.
En dit is waar de EigenWijze Helden in uitblinken. We ondersteunen ze niet alleen bij het maken en leren van hun huiswerk, maar motiveren ook. Bij ons kan een leerling zichzelf zijn. We bieden dan ook periodieke coaching en oefeningen die gericht zijn op het aanwakkeren van de motivatie. Daarnaast achterhalen we gedurende de eerste werken de drijfveren en spelen hier op in.

Wat is het tarief?

Intakegesprek

Gratis p.p
Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intakegesprek. Onze coach maakt dan een afspraak voor u.

1 dag per week

€190 p/m
De leerling kan één dag per week bij ons op locatie komen om onder begeleiding van ervaren docenten huiswerk te maken en te leren.

2 dag per week

€275 p/m
De leerling kan twee dag per week bij ons op locatie komen om onder begeleiding van ervaren docenten huiswerk te maken en te leren. De leerling krijgt ook eens per maand individual coaching.

3 dag per week

€375 p/m
De leerling kan drie dag per week bij ons op locatie komen om onder begeleiding van ervaren docenten huiswerk te maken en te leren. De leerling krijgt ook eens per maand individuele coaching. De leerling krijgt ook eens per maand individuele bijles.
Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u

Gratis Intakegesprek?


Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 102 554 20
E: info@eigenwijzehelden.nl
A: Noordwal 10, 2573 LK Den Haag
Ma t/m Zo: 10:00 - 19:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.