Groep 8 rekenmateriaal

Oefenmateriaal Eindtoets

EigenWijze Helden biedt per 2019/2020 onze eigen reken oefenboek gericht op de behoefte van de leerling (plezier en leren) en de leerlijnen van de eindtoetsen, Cito, NIO, Route 8, etc. Door de jarenlange ervaring met het werken van kinderen hebben we ontdekt dat leren makkelijke gaat als het leuk is. Vandaar dat ons boek gericht is op leren en lachen.

“Mijn nicht heet Samantha en wil graag haar haar vlechten, maar ze moet van haar moeder eerst haar haar wassen. Ze gebruikt per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo. Nu is ze kaal. Ze koopt 2 pruiken van €33,95 en 2 tubes lijm van €11,75 per stuk. Hoeveel moet zij betalen?”

A: € 89,50

B: € 91,40

C: € 33,95

D: € 90,75

Meest gestelde vragen

Ons eigen ontworpen oefenmateriaal. Doel van het ons “oefenmateriaal Eindtoets boek rekenen groep 8” is vergroten van de rekenvaardigheden. Beschikbaar vanaf 2019/2020 .

De kinderen leren:

  • Breuken.
  • Procenten en verhoudingen
  • Meetkunde
  • Grafieken aflezen
  • Ingewikkelde sommen uiteenzetten
  • Plezier tijdens het leren.
  • Meer..
Wanneer raden we dit aan?

Vertoont uw kind weerstand bij oefenen- en maakwerk?

EigenWijze Helden staat bekend om hun gedachtegoed over het Nederlandse educatieve systeem. De eisen zijn te hoog en het tempo is te snel. Er komt veel op de kinderen af. Om hier op adequate manier mee om te gaan is innerlijke rust en zelfvertrouwen van groot belang. Onderzoek heeft uitgewezen dat goede uitleg en veel herhaling een leerling goed doet. Het oefenmateriaal is doorgaans hetzelfde. Veel sommen met saaie teksten en toepassen van methodieken. EigenWijze Helden doet het toch weer wat anders. Wat is er nou beter dan oefenmateriaal leuk maken? Onze teksten bevatten humor, grapjes en nodigen uit tot extra werken.

Heeft u een kind die rekenen niet leuk vindt en wel wat oefening kan gebruiken. Dan zijn de oefenboeken van EigenWijze Helden de aangewezen oplossing. Neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Oefenen voor de Eindtoets Rekenen

Hoeveel kost het boek?

900 diverse, leerzame en grappige oefensommen om de leerling te laten oefenen en lachen!

Een gedownload exemplaar

Digitaal

Groep 5 t/m 8
€35€29,99
Oefenen voor de Eindtoets wordt naar uw mailbox gestuurd. Het is een boek opgesteld door coaches en docenten en richt zich op twee elementen. Het kunnen oefenen van diverse soorten sommen en daarnaast de leerling in haar of zijn wereldmodel te ontmoeten. Dit doen we door grappige, herkenbare en soms vreemde situaties te schetsen en daar rekensommen aan de koppelen. Een belangrijk wapen in arsenaal om de kinderen te motiveren is humor!
Een tastbare exemplaar

Softcover

Groep 5 t/m 8
€45,0039,99
De Oefenen voor de Eindtoets softcover wordt per post gestuurd. Het is opgesteld door coaches en docenten en richt zich op twee elementen. Het kunnen oefenen van diverse soorten sommen en daarnaast de leerling in haar of zijn wereldmodel te ontmoeten. Dit doen we door grappige, herkenbare en soms vreemde situaties te schetsen en daar rekensommen aan de koppelen. Een belangrijk wapen in arsenaal om de kinderen te motiveren is humor!
Vanaf 20 leerlingen

Voor de groep

Groep 5 t/m 8
€899,90€759.99
Wilt u een andere methodiek om de Eindtoets te oefenen? Een die spraakmakend is en de leerling aan het denken zet door middel van uitdagende sommen en humor? Dan is het Oefenen voor de Eindtoets een vernieuwend antwoord.
Vul hieronder uw gegevens in en mailen u zodra het beschikbaar is

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling van dit boek?


Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 102 554 20
E: info@eigenwijzehelden.nl
A: Noordwal 10, 2573 LK Den Haag
Ma t/m Zo: 10:00 - 19:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.