Docent
Brief info

Hoi ik ben Govert Jan. Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd en in mijn studie veel natuur- en wiskunde gehad. Deze vakken heb ik altijd als leuk en uitdagend ervaren. Naast mijn studie houd ik erg van zeilen en fotografie. Hopelijk kan ik je mijn enthousiasme voor bèta vakken overbrengen en je een extra zetje geven om de vakken te halen.

Wanneer we kijken naar ‘tussen Kunst en Kitsch’ moeten we altijd denken aan onze Govert Jan. Niet omdat hij zoveel affiniteit heeft met antiek, maar omdat hij die “gewone” vaas is die €25.000 waard blijkt te zijn. Deze held is een teamplayer en enorm behulpzaam. Hij is een soort Clark Kent, de bescheiden docent die ontzettende krachten blijkt te bezitten. Een superman in levende lijve. Zonder blikken of blozen zeilt deze man de oceaan over of vliegt hij naar de andere kant van de wereld om kiekjes te maken van de meest exotische vogels.

Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 102 554 20
E: info@eigenwijzehelden.nl
A: Noordwal 10, 2573 LK Den Haag
Ma t/m Zo: 10:00 - 19:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.