Rekenles

Rekenles per groep en per thema

Rekenles

Onze lessen zijn zo ingedeeld dat we elke rekenles ons richten op één of meerdere onderdelen. We leggen de stof begrijpelijk uit en doen dit in kleine groepjes zodat er veel tijd besteed kan worden aan vragen en persoonlijke aandacht.

Door een aantal belangrijke thema’s te verdelen over een aantal lessen, gecombineerd met actieve werkvormen en betrokken docenten pikken de leerling de onderwerpen snel op.

Daarnaast komt er voor groep 8 per 2019/2020 ons eigen rekenmateriaal die afgestemd is op de wens van de leerling en op de leerlijnen van de eindtoets.

Meest gestelde vragen

Deze dienst is voor leerlingen uit groep 5 tot en met 8. Elke groep heeft zijn eigen rekenklas.

Hoe minder leerlingen, hoe meer gerichte aandacht. Om deze reden hebben we nooit meer dan 10 leerlingen op één locatie op één dag. Daarnaast zijn alle docenten door een uitgebreide procedure gegaan om te bepalen of ze geschikt zijn. Deze docenten doen of hebben een pabo studie gedaan.

De Rekenles wordt gegeven aan de Draaistraat 14, net buiten het centrum van Den Haag. We delen het pand met Dak Kindercentrum.

Onze filosofie passen we toe in elke hoek van de organisatie. Dit betekent dat leerlingen gerespecteerd worden en worden gezien als individuen. Ook zorgen de kleine klassen, actieve werkvormen en gezelligheid ervoor dat de lessen van hoge kwaliteit zijn.

voor het beste effect

Wanneer raden we dit aan?

Zelf aan de keukentafel uw kind uitleggen waarom een breuk zoals 1/4 gelijk is aan 25% vergt geduld. Wanneer er langer dan een minuut nagedacht wordt over een “simpele” aftreksom vraagt geduld. En nog eens geduld. Veel ouders kennen deze uitdaging.

Wat moet u doen als uw kind rekenen moeilijk vind? Er is dan geen motivatie, geduld of begrip. Bij EigenWijze Helden weten we dat rekenen veel concetratie van de leerling én veel geduld van de ouders vraagt. Wanneer een van deze twee elementen er niet zijn loopt het kind vaak ook nog eens mentaal vast. We bieden rekenles op een ander niveau. We hebben docenten die visueel en geduldig uitleg bieden en middels deze lessen achterhalen we de drijfveren en spelen hier op in.

Wat is het tarief?

Groep 5 t/m 8

Proefles

EenmaligGratis
Neem vrijblijvend contact op voor een gratis proefles. We plannen dan een les in waar uw kind ook echt zal instromen.
aanvragen
Vanaf groep 5

Elke zaterdag en zondag

Per 4 weken€60
Rekenles (RL) per groep; opgedeeld in alle lastige onderwerpen, denk aan:

- breuken
- verhoudingen
- procenten
- redactiesommen
- Lastige bewerkingen
- en meer..

Voordelen:
- Eigen materiaal
- Echte docenten
- Incl. drinken en eten
- Eindtoetstraining
- Gedragssturing
- Interactief
- Max 8 leerlingen
We vroegen de ouders: ``Wat vindt u van de les?``

Ervaringen van ouders

"De lessen hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter een half jaar vooruit is gegaan met rekenen. Ik ben echt tevreden met jullie.
Ik vind het nog het leukst dat ze er met plezier heen gaat."
- Kim


Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 54738573
E: financieel@eigenwijzehelden.nl
A: Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag
Za t/m Zo: 10:00 - 17:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.