EigenWijze Helden heeft als doelgroep basisscholieren. De hoeveelheid huiswerk en verwachtingen nemen op hun jonge leeftijd opzienbarend toe en dat is bij sommige kinderen zichtbaar. Ze hebben lagere scores, een hoge verwachting en in sommige gevallen onzekerheid of al stress. Met name door de groei in hun bewustzijn van het belang van de eindtoets zoals de CITO’s neemt prestatiedruk toe. Dit brengt vervolgens veelal lagere cijfers voort. Onterecht, want we constateren vaak verschillen tussen het kunnen van de leerling en hun resulten van de toetsen. Een antwoord op deze problematiek zijn onze interactieve lessen waarbij leerlingen onderling en spelenderwijs bezig zijn met de stof. In kleine groepjes, hetzij zelfstandig of in groepsverband, leren de kinderen de materie eigen maken, zonder de druk van presteren. We geloven in een open, directe en betrokken samenwerking tussen leerling en leraar. Hierdoor groeien de kinderen in zowel psychologisch (groei in hun zelfvertrouwen) als cognitief (groei van hun kennis en vaardigheden)

  • Individuele bijles; ondersteuning aan huis voor rekenen, taal, studievaardigheden of een combinatie
  • Naschoolse ondersteuning; op locatie onder toezicht van de docent werken aan de vakken waar de meest achterstand zit
  • Begrijpend lezen lessen; op locatie onder begeleiding van de docent klassikaal begrijpend lezen, taal, woordenschat en spelling ontwikkelen.
  • Rots en Water; een cursus waar kinderen leren weerbaar, veerkrachtig en gebalanseerd om te gaan met hun omgeving en hunzelf.

Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 54738573
E: financieel@eigenwijzehelden.nl
A: Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag
Za t/m Zo: 10:00 - 17:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.