De middelbare school vergelijken we soms als een grote wasbak, waarin de studenten de sponzen zijn. Ze worden op elke vak soms totaal uitgewrongen. De hoeveelheid huiswerk en hoge verwachtingen start al op de basisschool en neemt hier in veel gevallen niet af. Dit heeft als resultaat dat veel leerlingen hun motivatie verliezen. Dit kan leiden tot het blijven zitten of zelfs een opstandige puber thuis. We geloven in een open, directe en betrokken samenwerking tussen leerling en leraar. Hierdoor groeien de kinderen in zowel psychologisch (groei in hun zelfvertrouwen) als cognitief (groei van hun kennis en vaardigheden)

  • Individuele bijles; ondersteuning aan huis voor alle vakken van taal tot aan wiskunde.
  • Coaching en begeleiding richt zicht op de motivatie, drijfveren en educatieve ontwikkeling van de leerling. We coachen en begeleiden om de leerling weer zin en motivatie te geven.
  • Huiswerkbegeleiding op locatie onder begeleiding van de docent wordt er gewerkt aan huiswerk en middels ondersteuning en begeleiding geleerd voor toetsen.

Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 54738573
E: financieel@eigenwijzehelden.nl
A: Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag
Za t/m Zo: 10:00 - 17:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.