Groep 8 rekenmateriaal

Oefenmateriaal Eindtoets

EigenWijze Helden biedt per 2019/2020 onze eigen reken oefenboek gericht op de behoefte van de leerling (plezier en leren) en de leerlijnen van de eindtoetsen, Cito, NIO, Route 8, etc. Door de jarenlange ervaring met het werken van kinderen hebben we ontdekt dat leren makkelijke gaat als het leuk is. Vandaar dat ons boek gericht is op leren en lachen.

“Mijn nicht heet Samantha en wil graag haar haar vlechten, maar ze moet van haar moeder eerst haar haar wassen. Ze gebruikt per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo. Nu is ze kaal. Ze koopt 2 pruiken van €33,95 en 2 tubes lijm van €11,75 per stuk. Hoeveel moet zij betalen?”

A: € 89,50

B: € 91,40

C: € 33,95

D: € 90,75

Meest gestelde vragen

Ons eigen ontworpen oefenmateriaal. Doel van het ons “oefenmateriaal Eindtoets boek rekenen groep 8” is vergroten van de rekenvaardigheden. Beschikbaar vanaf 2019/2020 .

De kinderen leren:

  • Breuken.
  • Procenten en verhoudingen
  • Meetkunde
  • Grafieken aflezen
  • Ingewikkelde sommen uiteenzetten
  • Plezier tijdens het leren.
  • Meer..
voor het beste effect

Wanneer raden we dit aan?

EigenWijze Helden staat bekend om hun gedachtegoed over het Nederlandse educatieve systeem. De eisen zijn te hoog en het tempo is te snel. Er komt veel op de kinderen af. Om hier op adequate manier mee om te gaan is innerlijke rust en het inzicht om keuzes te maken. Fysieke weerbaarheid en mentale kracht zijn de tools nodig om als kind (en volwassenen) in balans te blijven. De trainingsgroepen zijn er in de leeftijdsgroepen 8 t/m 12 jaar.

Denkt u dat dit geschikt is voor uw kind(eren), kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier. We hebben speciale regelingen voor en met basisscholen.

Hoe duur is het boek

Intakegesprek

De & Digitale

Bij u op school
Gratis
Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intakegesprek. Onze coach komt dan bij u op school.
6 tot 10 leerlingen

Rots & Water

Groep 5 t/m 8
€225 per leerling
12 lessen van één uur in 12 weken waarin we ons inzetten om voor de groei van sociaal-emotionele ontwikkeling van kind, tot jongeren (8 - 12).
10 - 16 leerlingen

Rots & Water

Groep 5 t/m 8
€200 per leerling
12 lessen van één uur in 12 weken waarin we ons inzetten om voor de groei van sociaal-emotionele ontwikkeling van kind, tot jongeren (8 - 12).
Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u

Vrijblijvend gesprek met de trainer?


Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 102 554 20
E: info@eigenwijzehelden.nl
A: Noordwal 10, 2573 LK Den Haag
Ma t/m Zo: 10:00 - 19:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.