Basisschool workshops

Rots & Water

EigenWijze Helden biedt ook korte trajecten in samenwerking met basisscholen. Zo bieden we Rots & Water. Hier worden spellen en fysieke oefeningen door gecertificeerd docenten gegeven. Deze oefeningen bevatten zelfreflectie en kringgesprekken. Kinderen leren op een spelende manier met elkaar om te gaan. Grenzen stellen en respecteren speelt hier een belangrijke rol.

Meest gestelde vragen

Doel van het Rots en Water programma is het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en welzijn bij kinderen en jongeren en het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

De kinderen leren:

  • Voor zichzelf opkomen.
  • Hun boosheid beheersen
  • Verstandige keuzes maken (tussen ‘Rots’ en ‘Water’ zijn)
  • Beter contact maken met anderen
  • Meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.
  • Meer focus te hebben.
voor het beste effect

Wanneer raden we dit aan?

EigenWijze Helden staat bekend om hun gedachtegoed over het Nederlandse educatieve systeem. De eisen zijn te hoog en het tempo is te snel. Er komt veel op de kinderen af. Om hier op adequate manier mee om te gaan is innerlijke rust en het inzicht om keuzes te maken. Fysieke weerbaarheid en mentale kracht zijn de tools nodig om als kind (en volwassenen) in balans te blijven. De trainingsgroepen zijn er in de leeftijdsgroepen 8 t/m 12 jaar.

Denkt u dat dit geschikt is voor uw kind(eren), kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier. We hebben speciale regelingen voor en met basisscholen.

Wat is het tarief?

Intakegesprek

Rots & Water

Bij u op school
Gratis
Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intakegesprek. Onze coach komt dan bij u op school.
6 tot 10 leerlingen

Rots & Water

Groep 5 t/m 8
€225 per leerling
12 lessen van één uur in 12 weken waarin we ons inzetten om voor de groei van sociaal-emotionele ontwikkeling van kind, tot jongeren (8 - 12).
10 - 16 leerlingen

Rots & Water

Groep 5 t/m 8
€200 per leerling
12 lessen van één uur in 12 weken waarin we ons inzetten om voor de groei van sociaal-emotionele ontwikkeling van kind, tot jongeren (8 - 12).
Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u

Vrijblijvend gesprek met de trainer?


Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 102 554 20
E: info@eigenwijzehelden.nl
A: Noordwal 10, 2573 LK Den Haag
Ma t/m Zo: 10:00 - 19:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.