Coaching & Begeleiding

Over deze dienst

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen omtrent coaching en begeleiding

Jazeker, dit wordt zelfs vaak gedaan. Door het te combineren met een vak of een studie zien we dat de mentaliteitsverandering eerder tot stand komt omdat het actief wordt toegepast. Het is uiteraard niet verplicht om het in combinatie met bijles af te nemen.

De sessies zijn bedoeld voor individuele ontwikkeling. Om te voorkomen dat er bepaalde sociale patronen optreden, zijn de lessen alleen voor één persoon per keer. Wel is het mogelijk om dit in groepsverband te krijgen, echter hebben we het dan over workshops.

Dat kan. Alleen is het traject vaak het succesvolst als er meerdere lessen worden gevolgd.

De sessies zijn het gehele jaar te volgen.

De sessies zijn voor middelbare scholieren en hoger. Voor de basisscholieren hebben we aparte trajecten die op een later tijdstip worden aangeboden.

Bij de een-op-een coaching of begeleiding werken we aan motivatie en het studiegedrag ten einde deze te stimuleren. Sommigen hebben hulp nodig bij één specifiek vak, de ander dient er gewerkt te worden aan de gehele gedachtengang omtrent de studie. Door de leerling inzicht te geven in de blokkades en de herkomst van deze wijze van omgang met school, kan er objectief gekeken worden naar het patroon. Zodra het wordt herkent, werken we door naar de erkenning en vervolgens acceptatie.

De sessies vinden plaats op diverse plekken en bewust om verschillende tijden. Dit om specifieke patronen te doorbreken en toegang te krijgen tot een andere houding. We passen tijdens de sessies theoriëen van NLP, TA en Mindfulness toe. Het bewustworden en patronen doorbreken is hiervan het leidraad.

De kosten bedragen €45 per uur en kunnen voor alsnog niet worden vergoed door de zorgverzekering.

Toegepaste Theorie

0%
NLP (neurologisch linguistisch programeren
0
Transactionele Analyse
0
Mindfulness

Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 54738573
E: financieel@eigenwijzehelden.nl
A: Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag
Za t/m Zo: 10:00 - 17:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.