Groep 5t/m 8

Oefenmateriaal met LOL

EigenWijze Helden zou niet eigenwijs zijn als we niet onze eigen oefenmateriaal ontwikkelden. We hebben verschillende leerlijnen, methodieken, tig boeken, duizenden woorden en tientallen eindtoetsen doorgespit om te kijken hoe we ons materiaal zouden opstellen. Zo zijn we gekomen met eindtoetsbundels om leerlingen bekend te laten voelen met eindtoetsen, tot aan pillen met oefenmateriaal waar het echt LOL-factor in zit: Lachend, oefenend Leren. Neem een kijkje in onze shop en wie weet zit er iets tussen wat u kunt gebruiken.

EigenWijze Helden heeft als doel gesteld om een van de meest vooraanstaande naschoolse ondersteuners te worden op het gebied van basisonderwijs in de Randstad. Daarbij willen we zeer graag onszelf ontwikkelen tot een expert op het gebied activerend en met plezier lesgeven. Door de jarenlange ervaring met het werken met kinderen hebben we ontdekt dat leren makkelijker gaat als het leuk is. Onze lesmateriaal, die we constant ontwikkelen is hierop afstemd. We zijn dan ook non stop bezig bij het schrijven en ontwikkelen van interessant, leuk en effectief oefenmateriaal.

Meest gestelde vragen

Momenteel hebben we:

  • Eindtoetsbundels Rekenen Groep 8
  • Eindtoetsbundels Rekenen toelichting
  • Groep 8 thema rekenen
  • Groep 8 thema rekenen toelichting

De kinderen leren:

  • Bekend worden met eindtoetsen
  • Zelfvertrouwen
  • Plezier hebben in oefenen
  • Rekenthema’s
  • Taalthema’s
Wat maakt ons oefenmateriaal goed?

Leerstof voor kinderen met weerstand bij oefenen- en maakwerk?

EigenWijze Helden staat bekend om hun gedachtegoed over het Nederlandse educatieve systeem. De eisen zijn te hoog en het tempo is te snel. Er komt veel op de kinderen af. Om hier op adequate manier mee om te gaan is innerlijke rust en zelfvertrouwen van groot belang. Onderzoek heeft uitgewezen dat goede uitleg en veel herhaling een leerling goed doet. Het oefenmateriaal is doorgaans hetzelfde. Veel sommen met saaie teksten en toepassen van methodieken. EigenWijze Helden doet het toch weer wat anders. Wat is er nou beter dan oefenmateriaal leuk maken? Onze teksten bevatten humor, grapjes en nodigen uit tot extra werken.

Daarnaast weten we dat goede voorbereiding het halve werk is. We ontwikkelen dan ook materiaal, waarbij een leerling vertrouwd kan raken met het maken van lastige onderwerpen op een leuke wijze.

Heeft u een kind daat rekenen of taal niet leuk vindt en wel wat oefening kan gebruiken? Neem dan een kijkje in onze shop. Wellicht bieden we iets aan wat in uw straatje past.

Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 54738573
E: financieel@eigenwijzehelden.nl
A: Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag
Za t/m Zo: 10:00 - 17:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.