Verhuizing

Nieuw pand

We gaan verhuizen!

Per 1 september gaat Eigenwijze Helden BV een nieuwe locatie in gebruik nemen voor de groepslessen, namelijk aan de Draaistraat 14, een zijstraat van de Rijswijkseweg ter hoogte van de Musschenbroekstraat. We komen in een nieuwbouwcomplex, die we delen met een basisschool, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Uiteraard zullen wij u tijdig nader informeren over het nieuwe lesrooster voor het schooljaar 2021/2022. Het is de bedoeling om in het komende schooljaar een klas voor gevorderden aan het aanbod toe te voegen vanwege aanhoudende vraag ernaar. Ook zal maandelijks een Cito-toets oefening worden gedaan voor groep 7 en 8, om zowel voortgang te kunnen meten en als examentraining. In de loop van de maand zullen wij u het nieuwe rooster en een inschrijfformulier doen toekomen.

neem een kijkje

Kim Dak & De Ontmoeting

Met behoud van onze keuken­tafel/huiskameropzet kunnen wij gebruik maken van goed onder­houden grote lokalen, met georganiseerde schoonmaak en beveiliging, kindertoiletten, een mooie pantry en opslag van archieven en lesmateriaal.

Op zaterdag en zondag hebben we het rijk alleen en kunnen we in een passende omgeving extra aandacht geven aan onze leerlingen. Daarenboven is het parkeren tot 18:00 gratis!

We kunnen van een eigen ingang gebruik maken die direct toegang geeft tot de garderobe die aansluit op onze lesruimtes. Daar kunnen de kinderen wachten tot hun les begint en/of tot hun ouders ze komen ophalen.

Eigenwijze Helden BV
Postbus: Muzenplein 51
2511 GC Den Haag

Bezoekadres:
Draaistraat 14
2518 KE Den Haag

065 473 8573
financieel@eigenwijzehelden.nl

Nieuwsbrief

Wil je periodiek tips, leermethodieken en op de hoogte gehouden worden van relevante hulpbronnen voor uw kind of uzelf? Schrijf u dan in en krijg af en toe een relevante mail!

Contact

T: 06 54738573
E: financieel@eigenwijzehelden.nl
A: Draaistraat 14, 2516 KE Den Haag
Za t/m Zo: 10:00 - 17:00
Bezoek alleen op afspraak

EigenWijze Helden B.V., houder van Bijles Den Haag © 2018. Alle rechten voorbehouden.